Împotriva corupţiei – pe pereţi

Imagine simbol: observatordebacau.ro

Imagine simbol: observatordebacau.ro
Imagine simbol: observatordebacau.ro

În curînd, pe unele spaţii publice din Ungheni, inclusiv pe pereţi, vor apărea imagini care vor avea unul şi acelaşi subiect: NU corupţiei!
AO „Făclia”, în parteneriat cu Direcţia Învăţămînt, Tineret şi Sport, Procuratura şi Primăria Ungheni, a anunţat un concurs de Art Graffiti „Stop corupţiei!”, destinat elevilor din instituţiile de învăţămînt atît din oraş, cît şi din localităţile rurale.
Doritorii vor trebui să prezinte, pînă pe 12 aprilie, cîte o schiţă a lucrărilor graffiti pe care doresc să le execute. Un juriu creat special în acest scop va selecta cele mai reuşite schiţe, iar autorii acestora vor fi invitaţi pentru următoarea etapă – desenarea pe pereţi şi în spaţii publice. Organizatorii promit să pună la dispoziţia acestora spray-iuri de vopsit, mănuşi şi măşti de protecţie. Vor fi stabilite şi spaţiile publice unde ei vor avea dreptul să deseneze.
Graffiti este un termen general referitor la inscripții caligrafiate sau imagini pictate sau gravate pe pereți sau alte suprafețe publice sau private. Pentru Ungheni, nu va fi prima experienţă în acest sens.
UNGHENI | Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *