Horoscop săptămînal. 22 – 28 aprilie

horoscop 22 - 28 prilie

horoscop 22 - 28 prilie
Berbec
Veţi fi un pic lipsiţi de energie, mai împrăştiaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Acordaţi atenţie mai mare partenerului de cuplu.
Taur
Veţi avea cîteva discuţii mai dificile legate de sentimente. La sfîrşitul perioadei, aveţi şanse mari să primiţi o veste bună legată de bani.
Gemeni
E o perioadă a deciziilor majore. Sfîrşitul săptămînii va fi marcat de un eveniment unde veţi fi invitaţi, dar şi de o surpriză sentimentală plăcută.
Rac
Săptămîna nu străluceşte la capitolul surprizelor, ceea ce nu înseamnă că nu va fi una destul de bună. Munca va fi în centrul preocupărilor.
Leu
Preocuparea pentru nişte probleme sentimentale va trece în prim-plan şi vă va afecta capacitatea de muncă şi dorinţa de socializare.
Fecioara
Se recomandă o atenţie mai mare la tot ce ţine de documente şi birocraţie: greşelile făcute acum vor avea consecinţe majore.
Balanţa
Veţi fi predispuşi la visare, la reverii romantice, vă veţi face planuri măreţe şi vă veţi răzgîndi în aceeaşi zi. Pe scurt, veţi fi cu capul în nori.
Scorpion
O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane din anturaj vă va întuneca începutul săptămînii. În familie veţi găsi înţelegere.
Săgetător
Dragostea se află pe primul loc. Dar să fiţi atenti şi la alte aspecte, căci puteţi trece cu ochii închişi pe lîngă nişte oportunităţi profesionale.
Capricorn
Riscaţi să provocaţi multe situaţii conflictuale în anturaj sau în cuplu. Profesional, veţi primi nişte propuneri destul de incitante.
Vărsător
Veţi acorda multă atenţie planurilor de carieră, veţi analiza în detaliu şansele şi alternativele şi nu veţi scăpa nici o ocazie să avansaţi.
Peşti
Vă pregătiţi intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat. Energie aveţi destulă. Eforturile nu vor fi lipsite de roade.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *