Horoscop săptămînal. 15 – 21 aprilie

horoscop 15 - 21 aprilie

horoscop 15 - 21 aprilieBerbec
O săptămînă favorabilă rezolvării problemelor de sănătate şi celor legate de locuinţă. Totul are  şanse să se rezolve cu bine.
Taur
Dragostea va fi în centrul atenţiei. Orice aţi întreprinde în acest sens, va reuşi. Dar există riscul unor incidente profesionale.
Gemeni
Veţi fi foarte preocupaţi de latura financiară. Toate au şanse să iasă aşa cum vă doriţi. Profesional, vă bate gîndul unei schimbări serioase.
Rac
Veţi avea parte de nişte tulburări sentimentale. Vor exista şi nişte îngrijorări legate de bani, în special de banii împrumutaţi altora.
Leu
Vă aşteaptă niste emoţii puternice legate de dragoste. Veţi avea, în schimb, noroc la bani, dar veţi şi cheltui destul de mult.
Fecioara
O perioadă foarte bună din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Energia pozitivă pe care o veţi emana va spori şansele de reuşită.
Balanţa
Relaţiile sentimentale vor fi perturbate de starea de stres la care sînteţi expuşi. Se recomandă un pic mai multă grijă în exprimare şi comportament.
Scorpion
Săptămîna stă sub semnul conflictului. Oriunde. Veţi fi preocupaţi de bani, dar mai aveţi de aşteptat la acest capitol.
Săgetător
După o perioadă de distracţii, în sfîrşit, vă veţi întoarce la lucrurile serioase. În dragoste, veţi aştepta îngrijoraţi un semn de schimbare.
Capricorn
O săptămînă foarte activă sub aspect social. Banii vor fi centrul preocupărilor şi aveţi toate şansele să fiţi extrem de eficienţi în acest sens.
Vărsător
Vă aşteaptă o perioadă de retragere. Sub aspect profesional, o intrare în umbră vă permite să observaţi lucruri care v-au scăpat pînă acum.
Peşti
Riscaţi să provocaţi, din neglijenţă, nişte conflicte familiale, ale căror consecinţe le veţi suporta mai tîrziu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *