Tragedie la Sculeni: Doi frați au fost loviți de un automobil. Unul dintre ei a decedat

accident la Ungheni
Imagine simbol / Sursa: pr.gov.md

A tamponat doi pietoni odată și a părăsit locul faptei. Acesta este bilanțul infiorător al unui accident care s-a produs în noaptea de 2 spre 3 martie, curent,  pe drumul din centrul satului Sculeni, Ungheni.
Potrivit datelor oferite pentru ”Expresul” de către Andrei Costenco, inspector procedură contravențională a secției Poliție Rutieră Ungheni, tragedia s-a întîmplat în jurul orei 00.30. Automobilul de marca Dacia Logan, de culoare roșie, deplasîndu-se cu viteză sporită pe traseul central din satul Sculeni a tamponat frații Alexandru și Marcel Litovcenco în vîrstă de 27 de ani și respectiv 35 de ani, și a părăsit locul accidentului. În urma impactului fratele mai mic a decedat pe loc, iar al doilea se zbate între viață și moarte pe patul secției de reanimare a Spitalului raional Ungheni.
Andrei Costenco ne-a mai comunicat că în urma măsurilor operative ce au fost întreprinse de oamenii legii atît automobilul cît și făptășul a fost identificat. ”La volanul automobilului în cauză era un consătean de-al victimelor, în vîrstă de 23 de ani, care la moment se află în căutare”, a mai specificat polițistul rutier.
În aceeași zi, frații Litovcenco au petrecut-o în ultimul drum pe mama lor.
UNGHENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *