Rețete culinare. Salată de pui

Irina CaducencoIngrediente:
200 gr file de pui, 2 ouă, 250 gr mere, 150 gr ceapă, 100 gr caşcaval, 100 gr nuci, maioneză.
Mod de preparare:
Fileul de pui se fierbe, apoi se răceşte şi se taie cubuleţe. La fel şi ceapa – se taie cubuleţe, după care se toarnă peste ea apă fierbinte şi se lasă pentru 10 minute. Apoi, apa se scurge şi se clăteşte ceapa cu apă rece. Ouăle se fierb.
Salata se face în straturi: albuş de ou dat prin răzătoare, apoi maioneză, file de pui, maioneză, ceapă, măr, maioneză, caşcaval, nuci, maioneză, gălbenuş, maioneză, fileu de pui, maioneză, caşcaval.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *