Rețete culinare | Carne de porc cu fasole

Carne de porc cu fasole
Imagine simbol / Sursa: costachel.ro

Carne de porc cu fasole
Imagine simbol / Sursa: costachel.ro

Ingrediente:
500 gr carne de porc, 350 gr fasole, 500 gr roşii (se poate şi conservate), 150 gr ceapă, verdeaţă, sare, piper.
Mod de preparare:
Fasolele se pun la înmuiat, apoi se fierb pînă la gătire. Ceapa se taie cubuleţe şi se pune la prăjit, după care se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se prăjeşte circa 20 minute. Se pun roşiile tăiate, se presară sare, piper şi se prăjeşte încă 15 minute. Apoi se pun fasolele pe care le-am scurs în prealabil de apă, se amestecă bine, se adaugă verdeaţă şi se servesc calde.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *