Praful de muştar – cea mai bună metodă de spălat vase

Imagine simbol / Sursa: alegeviata.wordpress.com

Imagine simbol / Sursa: alegeviata.wordpress.com
Imagine simbol / Sursa: alegeviata.wordpress.com

Ce este un produs chimic pentru a spăla vase, cu care sîntem cu toţiii atît de obişnuiţi în ultimii ani? Este o combinație de componente chimice, care spală bine grăsimi şi lasă un strat chimic subţire pe vase. Acest lucru este un minus foarte mare. Ştim cu toţii că, pentru a elimina complet depunerea chimică de pe vase, după spălarea lor cu mijloace sintetice, clătitul simplu nu este suficient. Stratul subţire se spală după 10 sau mai multe clătiri cu apă şi burete.
Există o alternativă excelentă la toate substanţele chimice folosite la spălatul vaselor – praful de muştar. Muştarul este un mijloc de curăţare cel mai vechi și cel mai popular. El elimină grăsimile chiar şi cu apă rece. Şi încă ceva este valoros: muştarul are nu doar proprietăţi de curățare, dar şi antibacteriene. Cel mai important lucru: muştarul este complet inofensiv, spre deosebire de toate celelalte produse chimice.
Deci, vă sfătuim să spălaţi vasele într-un mod ecologic, cu praf de muştar şi burete. De asemenea, pentru murdării mai vechi, puteţi amesteca muştarul cu sodiu în proporție de 50 la 50. Mai există şi multe alte produse inoffensive, pe care le puteți utiliza pentru a spăla vasele: fructele arborelui Sapindus (nuci de săpun), nisip, cenuşă, oţet.
Muştarul sau praful de muştar este utilizat din cele mai vechi timpuri pentru spălarea părului, consolidarea rădăcinilor şi stimularea creşterii lor. Muştarul este un adevărat purificator natural.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *