O sală de sport nou-nouță pentru copilaşii costuleneni

Imagine simbol / Sursa: clujana.ro

Imagine simbol / Sursa: clujana.ro
Imagine simbol / Sursa: clujana.ro

La 1 aprilie, pe cei 168 de copii înscriși la  grădinița ”Floricica” din Costuleni îi așteaptă o surpriză nemaipomenită. Nu e o păcăleală. Este purul adevăr. Aici va fi deschisă, în premieră, o sală de sport.
”Am hotărît să amenajăm o sală de sport  în grădiniță împreună cu părinții copiilor care urmează să ne pășească pragul în acest an”, ne-a spus directoarea Silvia Rudicov, pe care am găsit-o în grădiniţă într-o zi de sîmbătă.
Potrivit dînsei, în lipsa unei săli de sport, educatorilor le este  foarte greu să organizeze activităţi sportive, mai ales pe timp de iarnă. Unde mai pui că grădiniţa nu are nici măcar un teren sportiv amenajat.
Toate impedimentele vor rămîne în trecut odată cu deschiderea noii săli. Banii pentru materialele de construcție au fost adunați de părinți, ei se ocupă și de lucrările de construcție. ”Ne bucurăm  că am reușit să stabilim o colaborare bună între educatori și părinți, că majoritatea părinţilor au conștientizat faptul că odraslele lor petrec mai mult timp în grădiniță decît acasă și că merită să se investească în crearea unor condiții bune pentru activitatea grădiniței”, a punctat Silvia Rudicov.
UNGHENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *