VIDEO | A ucis din răzbunare

Captură: jurnaltv.md

Captură: jurnaltv.md
Captură: jurnaltv.md

Răzbunare fatală în raionul Călăraşi. Un tânăr de 27 de ani a omorât un bărbat pentru că acum 11 ani l-ar fi angajat în Rusia, fără să-i plătească. Suspectul a nimerit în puşcărie unde a stat 9 ani pentru infracţiuni similare. Acum două luni a revenit acasă şi s-a dus să-i ceară victimei banii. Vizita s-a soldat cu un omor produs cu o cruzime greu de descris.
Andei Râlea povesteşte fără nicio remuşcare cum a înjunghiat un om, iar motivul ce l-a determinat să comită crima este de-a dreptul uluitoare. În 2002, pe când acesta avea doar 16 ani, bărbatul pe care acum l-a omorât, l-a luat la muncă în Rusia. Acolo a trebuit să împrăştie pesticide pe lanurile de sfeclă. Spune că a fost sclav pe plantaţiile ruşilor, fiind obligat să muncească din greu fără să fie şi remunerat, în caz contrat era maltratat. Aşa că a fugit cu prima ocazie.
Andrei, însă, nu a ajuns în Moldova decât peste nouă ani. A fost condamnat în Rusia pentru pentru vătămare corporală, soldată cu deces. Cât a fost în detenţie, a pus la punct planul de răzbunare. Revenit acasă, l-a înjunghiat mortal pe bărbatul, care l-ar fi vândut în robie.
Imediat după producerea crimei, Andrei a vrut să fugă. A luat un taxi şi a pornit spre Orhei. Ca să şteargă urmele crimei, a aruncat cuţitul într-o pădure. Ironia sorţii face ca un martor al crimei să îl cunoască pe taximetrist. Acesta l-a telefonat ca să-l anunţe că pasagerul lui este de fapt un ucigaş.
Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 8 la 15 ani de închisoare.

Sursa: jurnaltv.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *