Horoscop săptămînal. 11 – 17 februarie

horoscop-11-17-februarieBerbec
Veţi avea o săptămînă destul de norocoasă, pentru că veţi vedea cum, încet-încet, planurile voastre încep să prindă contur.
Taur
Veţi avea multe provocări care vă vor alunga plictiseala. La serviciu, o situaţie dificilă vă va da ocazia să vă demonstraţi profesionalismul.
Gemeni
Puţină grijă pentru voi şi foarte multă grijă pentru cei din jur. Dacă nu veţi fi mai atenţi la ceea ce faceţi la serviciu, vă puteţi alege cu nişte observaţii penibile.
Rac
Trebuie să fiţi foarte atenţi la felul în care vă organizaţi activităţile şi, în special, să evitaţi întîrzierile de orice fel.
Leu
Sub aspect profesional, puteţi sta mai liniştiţi: eforturile vă sînt remarcate şi recunoscute public. Nici banii nu vă vor lipsi.
Fecioara
O săptămînă cu multă muncă şi mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să vă eschivaţi de la responsabilităţi, cineva stă cu ochii pe voi.
Balanţa
Veţi realiza că nu costă nimic să fiţi amabili şi veţi fi deosebit de comunicativi. Această atitudine vă va aduce multe avantaje.
Scorpion
Săptămîna începe frumos, cu o dovadă de iubire din partea partenerului. Dacă aveaţi îndoieli în privinţa relaţiei, acum ştiţi că aţi ales bine.
Săgetător
Săptămîna începe cu o alarmă falsă legată de o problemă de sănatate. În scurt timp, veţi putea răsufla uşuraţi, dar nu pentru multă vreme.
Capricorn
Dragoste, dragoste şi iar dragoste. Profesional, veţi avea şansa unei promovări, trebuie doar să fiţi mai atenţi la ceea ce se întîmplă şi se discută în jur.
Vărsător
Norocul este de partea voastră, veştile bune vor veni una după alta. Atenţie mare la cheltuieli,  tentaţiile vor fi numeroase şi banii puţini.
Peşti
Lucrurile stau ceva mai bine pe plan financiar, pentru că veţi avea ocazia să achizitionaţi nişte lucruri valoroase la un preţ foarte bun.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *