VIDEO | Muncă decentă pentru tineri

Captură: Canal Regional

Captură: Canal Regional
Captură: Canal Regional

Tineri cu vîrsta cuprinsă între 16 – 30 ani din 4 raioane ale țării – Ungheni, Călărași, Fălești și căușeni vor avea posibilitatea să-și găsească acum mai ușor un loc de muncă. Este vorba despre proiectul ”Munca decentă pentru tineri, îbunătățirea situației socio-economice ai tinerilor din Moldova prin abilitarea acestora și a societății civile”. Proiectul va fi lansat oficial la nivel național în luna martie a anului curent, iar drept obicet acesta își propune să susțină societatea civilă în promovarea drepturilor socio-economice ale tinerilor, astfel încît aceștia să participe activ în societate, să se reprezinte singuri și să-și găsească mai ușor job-uri decente .
Pentru a da o eficință mai mare acestui proiect AO Pentru Copii și Tineret ”Făclia” din orașul Ungheni care este și partener de proiect a venit cu o inițiativă de a crea atelier de lucru cu participarea unor importanți actori socio-economici din localitate la care au fost identificate mai multe  preocupări și probleme ale tinerilor și a actorilor socio-economici din R.M.
Proictul care vizează tinerii din cele 4 raioane este implementat de AO pentru Copii și Tineret ”Făclia”, Fundația CNV International și Federația Națională a Sindicatelor din Moldova cu suportul financiar al delgațiilor UE în țara noastră, și va avea o durată de 2 ani.

Sursa: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *