Rețete culinare. Pîrjoale „Cuib de rîndunică”

Irina CaducencoIngrediente:
0,5 kg tocătură de carne de porc şi vită, 3 felii de pîine, 3 bucăţi de usturoi, 2 ouă, o roşie, 100 gr caşcaval, 200 gr ciuperci, maioneză, sare, lapte.
Mod de preparare:
La tocătura din carne se adaugă pîinea înmuiată în lapte, usturoiul, ouăle, sarea – după gust. Totul se amestecă bine. Tocătura obţinută se împarte în bile, care se pun în tavaua de copt unsă cu ulei. În mijlocul fiecărei bile se face cîte o adîncitură şi se pun ciupercile prăjite, o rotiţă de roşie, maioneză şi o felie de caşcaval. Se pune tava la copt pentru 30 minute la o temperatură de 180 grade. E delicos.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *