Răpiri, violuri, bătăi – toate într-un sat şi într-o noapte

Imagine simbil / Sursa: facebook.com

Imagine simbil / Sursa: facebook.com
Imagine simbil / Sursa: facebook.com

Dacă poliţia nu ar fi reacţionat prompt, o localitate din raionul Călăraşi s-ar fi aflat, poate şi azi, sub imperiul fricii, avînd certitudinea că în sat a apărut un criminal în serie.
Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, în una şi aceeaşi noapte, în unul şi acelaşi sat, trei inşi au violat o femeie, după care au răpit şi au violat alte două tinere, una dintre care era minoră. În plus, au bătut şi cîteva persoane nevinovate.
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţia călărăşeană la scurt timp după ce oamenii legii au fost anunţaţi de infracţiunile respective.
Este vorba de trei tineri, cu vîrsta cuprinsă între 19 și 23 de ani. Aceştia şi-au recunoscut vina şi au povestit în detalii despre cele întîmplate.
Astfel, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, ei au spart lacătul de la uşa unei case din sat, au intrat înăuntru, i-au bătut zdravăn pe cei doi barbaţi aflaţi în casă în acel moment: fratele şi concubinul victimei. Pe femeie au tîrît-o în camera vecină, unde şi-au bătut joc de ea.
Li s-a părut puţin. Au trecut la o altă casă din vecinătate. Aici au găsit dormind mai multe persoane. După ce le-au maltratat pe toate, au răpit-o pe nepoata proprietarei casei, o fată în vîrstă de 17 ani, și pe o tînără în vîrstă de 25 de ani, ce se afla în ospeție. Le-au dus în casa unuia dintre suspecţi şi le-au violat.
Cei trei sînt locuitori ai raionului Călăraşi, iar în noaptea cu pricina erau beţi. Acum, sînt acuzaţi de: violare de domiciliu, huliganism, viol, răpire de persoană, acţiuni violente cu caracter sexual săvîrşite cu bună ştiinţă asupra unui minor. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de pînă la 12 ani.
CĂLĂRAŞI|  Lucia Bacalu
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *