Poliția a descoperit un caz de violență în familie soldat cu decesul soției, inițial, mergându-se pe versiunea că aceasta se află în comă alcoolică

Sursa: MAI

Sursa: MAI
Sursa: MAI

Un bărbat, de 51 de ani, din satul Țibirica, raionul Călărași a fost încătușat de polița din raion, pentru că și-ar fi lovit soția, de 47 de ani, cu un ceaun în cap, iar în urma traumelor primite aceasta s-a aflat câteva zile în comă, iar la a treia zi a decedat.
Medicii au stabilit că femeia a decedat din cauza unei traume cerebrale interne, aceasta fiind descoperită doar după decesul său, în exterior femeia neavând niciun semn de violeanță.
Fiind adusă la spital de socrul său, acesta a declarat că nu cunoaște din ce motiv nora sa se află fără cunoștință iar deoarece de la ea mirosea abundent a alcool, a declarat că este vorba despre o comă alcoolică.
Ca rezultat al cercetărilor polițienești, forțele de ordine au stabilit că este vorba despre violență în familie soldată cu deces, reconstituind scenariul crimei.
Astfel, în seara de 13 ianuarie, curent, soțul victimei se întorsese acasă în stare de ebrietate alcoolică avansată, Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, în rezultatul căreea acesta a lovit femeia cu un ceaun în cap și ar fi plecat la culcare.
Fiica lor, a anunțat bunelul său despre cele întâmplate, care a și chemat ambulanța.
Inițial oamenii legii au investigat cazul drept violență în familie, iar după ce femeia a decedat, forțele de ordine au reținut suspectul.
La 23 ianuarie, acestuia i-a fost aplicată măura de reprimare arest preventiv pe un termen de 30 de zile.
Centrul de presă al DP MAI
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *