Omorâtă la comandă? Detalii noi în cazul adolescentei găsită ucisă într-o pădure din raionul Nisporeni

imagine simbol / Sursa: s.netflash.ro
imagine simbol / Sursa: s.netflash.ro
imagine simbol / Sursa: s.netflash.ro

Detalii noi în cazul adolescentei din satul Bălăneşti, găsită moartă într-o pădure din apropiere. Sătenii spun că ar fi vorba de omor la comandă, în care ar fi implicat un membru al familiei. Poliţia nu confirmă informaţiile. Vicecomisarul raionului a declarat reporterului Info-Prim Neo că deocamdată nu a fost reţinut niciun suspect în acest caz.
În localitate se vorbeşte că la înmormântarea fetei au fost văzuţi câţiva tineri străini, care au filmat procesiunea. Despre aceştia se spune că ar fi în complicitate cu o rudă prin alianţă a familiei, care a pus la cale moartea fetei. Neînţelegerile ar fi apărut după o relaţie extraconjugală, despre care adolescenta a aflat.
Solicitat de sursă, primarul satului Bălăneşti, Grigore Pârţac, a declarat că nu cunoaşte astfel de informaţii şi nici alte detalii despre caz.
Vicecomisarul raionului Nisporeni, Sergiu Andronache a declarat că în acest caz deocamdată nu a fost reţinută nicio persoană. Cât priveşte existenţa unor suspecţi, vicecomisarul a refuzat să ofere detalii, invocând secretul anchetei.
Adolescenta de 17 ani a fost găsită moartă pe 24 ianuarie, într-o pădure dintre satele Poruceni şi Boldureşti, raionul Nisporeni. Fata avea o plagă de cuţit în regiunea gâtului. De asemenea, pe corpul fetei au fost depistate arsuri provocate de ţigară.
Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, minora s-a pornit de acasă, din satul Bălăneşti, dimineaţa, la sora ei, care locuieşte peste un sat. Pentru a ajunge acolo este nevoie de traversat o porţiune de pădure, unde a şi fost găsit cadavrul fetei. Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru omor, fapt ce se pedepseşte cu închisoare de la 8 la 15 ani.
Sursa: infor-prim.md citat de stirilocale.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *