Ajutoare pentru nevoiaşi

Imagine simbol / Sursa:parffyjurnal.blogspot.com

Imagine simbol / Sursa:parffyjurnal.blogspot.com
Imagine simbol / Sursa:parffyjurnal.blogspot.com

Întreprinderea pentru Silvicultură „Nisporeni-Silva” a făcut un gest creştinesc. Cîteva familii nevoiaşe, dar şi veterani de război, au primit drept ajutor lemne, iar unii – chiar şi bani.
Potrivit lui Vasile Marian, directorul ÎS „Nisporeni-Silva”, iniţiativa a aparţinut Consiliului director al Agenţiei „Moldsilva”, iar conducerea întreprinderii de la Nisporeni nu a făcut decît să emită un ordin în acest sens şi… să-l execute.
Astfel, ÎS „Nisporeni – Silva” a cheltuit pentru ajutoare peste 15 mii de lei. Patru familii defavorizate din Boldureşti au primit cîte 750 de lei, iar cinci veterani de război din aceeaşi localitate – cîte un metru ster de lemn pentru foc. „Nisporeni-Silva” a făcut fericită şi o familie greu încercată în vara anului 2012, cînd un incendiu le-a distrus casa. Acum, acestei familii – tot din Boldureşti – i-au fost oferiţi cinci metri ster de masă lemnoasă pentru acoperirea casei.
Şi Lidia Tertiuc din Nisporeni, care are în întreţinere 11 copii, a primit patru metri ster de lemn pentru foc. Tot ÎS „Nisporeni-Silva” a oferit, pentru finisarea construcţiei bisericii din Cristeşti, trei metri ster de lemn.
„M-a durut să-i văd pe oameni cum trăiesc şi cît de necăjiţi sînt”, a spus Vasile Marian, după care a menţionat că întreprinderea vine cu ajutoare pentru nevoiaşi cam o dată la trei luni.
NISPORENI | Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *