La grădinița din Costuleni au ajuns tocmai șase Moși Crăciuni odată

Sursa: fccostuleni.nd

Sursa: fccostuleni.nd

Se pare că rolul de Moș Crăciun li s-a dat pe plac fotbaliștilor de la FC Costuleni, unica echipă din regiunea Ungheni-Nisporeni-Călăraşi care evoluează în Divizia naţională a Campionatului Republicii Moldova la fotbal. A devenit deja o tradiție ca, de sărbătorile de iarnă, aceștia să meargă prin școlile și grădinițele din raionul Ungheni, pentru a împărți daruri copiilor.
În acest an, fotbaliştii de la FC Costuleni s-au gîndit să reia calea spre grădinița ”Floricica” din  Costuleni, localitatea de unde-și trage rădăcinile însuși clubul din care fac parte sportivii, dar și preşedintele acestuia, Iurie Chirinciuc.
Evenimentul a fost, ca de obicei, emoționant pentru picii de la grădiniță. Ei și-au întîmpinat oaspeții cu poezii, cîntece, colinde și urături, primind în schimb dulciuri, dar și mingi de fotbal, de volei, precum şi alt echipament sportiv.
”Copiii știu că avem o echipă de fobal – FC Costuleni. Iată că azi i-au văzut pe unii fotbalişti în carne și oase. Este chiar fantastic”, a declarat, pentru site-ul Moldfootball.com,  Silvia Rudcov, directoarea grădiniței. Dînsa a accentuat că toate cadourile au fost împărțite copiilor din familii defavorizate, remarcînd, totodată,  receptivitatea şi generozitatea consăteanului lor, omul de afaceri Iurie Chirinciuc, care deseori le deschide ușa pentru a-i susține atunci cînd este nevoie.
Fotbaliștii au promis că vor reveni la grădinița din Costuleni și la anul.
UNGHENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *