În selecţionata simbolică de fotbal

Ion Jardan
În fotografie: Ion Jardan

Ion Jardan
În fotografie: Ion Jardan

Discipolul şcolii de fotbal unghenene, în prezent titular al FC „Rapid”, Ion Jardan, a fost ales în selecţionata simbolică a Diviziei naţionale din turul  Campionatului Republicii Moldova la fotbal, ediţia 2012-2013.
La finele anului 2012, publicaţia „Sport Curier” a propus selecţionata ideală, reieşind din notele puse fotbaliştilor după fiecare meci jucat în acest sezon. „Căpitanul echipei naţionale de tineret şi-a asigurat un loc bine meritat pe partea dreaptă a apărării. Jardan  a avut o prestaţie mai mult decît bună în acest tur.  A dat dovadă de stabilitate şi a evitat accidentările grave, ceea ce i-a permis să demonstreze toate calităţile pe care le are”, astfel l-a caracterizat „Sport Curier”. Este unicul reprezentant al FC „Rapid” inclus în acest clasament. Selecţionata simbolică este reprezentată de fotbalişti din 9 cluburi ale Diviziei naţionale la fotbal.
La cei 23 de ani ai săi, Ion Jardan are în palmares peste 100 de meciuri jucate în Divizia Naţională şi peste 15 convocări în naţionala de tineret a Republicii Moldova.
UNGHENI Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *