Horoscop săptămînal. 31 decembrie – 6 ianuarie

horoscop 31 dembrie - 6 ianuarie

horoscop 31 dembrie - 6 ianuarieBerbec
Doriţi să vă depăşiţi limitele pentru cei care vă iubesc. Ar fi înţelept să acţionaţi mai calm sau să nu reacţionaţi violent la remarcile celor din jurul dvs.
Taur
Sînteţi nevoiţi să luaţi anumite decizii în ceea ce priveşte dragostea. Nu vă asumaţi angajamente ce vă depăşesc limitele, mai ales la locul de muncă.
Gemeni
Stilul de viaţă pe care l-aţi adoptat în ultima vreme vă indică faptul că faceţi prea multă presiune pentru a vă atinge scopurile, fără a simţi însă succesul dorit.
Rac
Începeţi să înţelegeţi că doar tactul şi diplomaţia vă ajută să manipulaţi aşa cum vă convine conflictele ivite atît în familie, cît şi la locul de muncă.
Leu
La locul de muncă se simte nevoia unei reîmprospătări a atmosferei, care a devenit mult prea tensionată. Petreceţi mai mult timp cu persoana iubită.
Fecioara
Planurile ce aşteaptă să fie îndeplinite vor primi atenţia cuvenită în zilele ce urmează. La locul de muncă, şefii şi colegii vă apreciază pentru efortul depus.
Balanţa
Cu greu veţi ocoli micile obstacole puse de cîţiva membri ai familiei. Nu este usor să treceţi peste toate acestea şi să nu vă enervaţi. Atenţie la stresul acumulat.
Scorpion
O provocare ce implică multă responsabilitate la locul de muncă sau un proiect de viitor pot constitui sursa crizelor de furie. Stăpîniţi-vă mai bine emoţiile.
Săgetător
În ciuda unei personalităţi explozive, există o mulţime de distracţii de care vă veţi ocupa săptămîna aceasta. Veţi descoperi noi prieteni care vă vor bine dispune.
Capricorn
Aveţi un simţ practic foarte dezvoltat şi asta vă ajută să rezolvaţi mult mai repede sarcinile primite atît la serviciu, cît şi acasă.
Vărsător
Suspiciunea pe care o aveţi în legătură cu cel mai bun prieten al dumneavoastră poate să vă pună în dificultate. S-ar putea să nu vă placă ceea ce descoperiţi.
Peşti
Puţină dragoste nu strică nicicînd. Bucuraţi-vă de compania prietenilor. Săptămîna viitoare veţi avea multe sarcini de rezolvat şi nu veţi fi o companie plăcută.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *