Horoscop săptămînal. 28 ianuarie – 3 februarie

horoscop 28 ianuarie - 3 februarie

horoscop 28 ianuarie - 3 februarieBerbec
Daţi dovadă de multă intuiţie şi aveţi un deosebit spirit de iniţiativă, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional. Veţi fi apreciaţi, în sfîrşit, la justa valoare.
Taur
Vă aşteaptă o săptămînă plină de grele încercări pe plan sentimental. Sub aspect financiar, situaţia este sub control, iar la serviciu nimeni şi nimic nu pare să vă stea în cale.
Gemeni
La serviciu lucrurile par a se fi liniştit, financiar nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Urmează o săptămînă bună, în care veţi putea obţine chiar şi unele cîştiguri suplimentare.
Rac
Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvîntul. Este indicat mai mult repaos, altfel problemele de sănătate nu vor întîrzia să apară.
Leu
O săptămînă ca oricare alta, cu oarecare succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea vă veţi putea bucura, căci datoriile trebuie să fie şi ele achitate.
Fecioara
Veţi avea un cuvînt foarte important de spus în domeniul carierei. Este posibil să primiţi o promovare sau o mărire de salariu, care presupune însă şi un efort dublu.
Balanţa
Săptămîna care urmează va fi una liniştită pentru unii, iar alţii vor avea de înfruntat probleme atît la serviciu, cît şi acasă, dar situaţia nu este disperată.
Scorpion
Veţi fi prinşi în multitudinea problemelor casnice administrative, dar care se compensează, pe de altă parte, cu echilibrul şi mulţumirea din plan sentimental.
Săgetător
O săptămînă mai bună decît cea precedentă. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu veţi fi capabili să depăşiţi unele probleme apărute.
Capricorn
Săptămîna care urmează va fi una foarte benefică. Se întrevăd unele schimbări ale planurilor în ultimul moment. Sub aspect financiar nu veţi duce lipsă de resurse.
Vărsător
Sînteţi nevoiţi să vă descurcaţi singuri în situaţiile mai puţin plăcute ce ar putea să apară în săptămîna în curs. În plan familial, lucrurile merg destul de bine.
Peşti
Se anunţă o săptămînă plină de evenimente importante şi, în acelaşi timp, foarte solicitante. Atenţie sporită la sănătate. Există riscul unei suprasolicitări-


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *