Horoscop săptămînal. 14 – 20 ianuarie

horoscop 14 - 20 ianuarie

horoscop 14 - 20 ianuarieBerbec
Aţi intrat în noul an cu energie. Cu puţin tact veţi reuşi să treceţi peste toate micile obstacole şi să vă bucuraţi de ce vă aduce fiecare zi.

Taur
Reuşiţi să ieşiţi cu bine din melancolia săptămînii trecute. Profitaţi de ocazie şi bucuraţi-vă de compania prietenilor. Atenţie la sănătate.

Gemeni
Va trebui să faceţi uz de diplomaţie şi să vă “strecuraţi” printre persoanele plicticoase. Gîndul la persoana iubită vă va ajuta să treceţi peste neajunsuri.

Rac
Profitaţi, de sărbători, de compania celor dragi. Bucuraţi-vă de aceste clipe senine şi încărcaţi-vă cu energie pentru zilele ce vor urma.

Leu
Nu vă lăsaţi îngrădit de aşteptările celor din jur, fiţi voi înşivă în săptămîna aceasta şi făceţi-vă timp şi pentru propria persoană.

Fecioara
Rezervaţi-vă cîteva momente departe de aspectele administrative şi bucuraţi-vă de sărbători alături de oamenii pe care îi iubiţi.

Balanţa
Sînteţi mereu în căutarea idealului. Dar mai lăsaţi-vă în voia viselor, aveţi grijă ce vă doriţi, s-ar putea chiar să se împlinească.

Scorpion
Aţi cam uitat că lumea se cucereşte mai uşor în doi. Mai multă atenţie acordată persoanei de alături n-ar strica în această perioadă.

Săgetător
Aţi intrat în noul an cu sufletul liniştit. Generoşi cum sînteţi, veţi cheltui pînă la ultimul bănuţ pentru a vă bucura de momente perfecte.

Capricorn
Regăsiţi flacăra unei relaţii pe care o credeaţi îngropată sau întîlniţi persoana ce vă va face inima să tresalte. Uitaţi de monotonie.

Vărsător
Cugetaţi îndelung la greşelile trecute, la alegerile mai puţin inspirate. E inutil, acum bucuraţi-vă de magia sărbătorilor de iarnă.

Peşti
Atenţie la cheltuieli. Veţi petrece o perioadă intensă şi relativ obositoare. Încercaţi să vă relaxaţi din cînd în cînd.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *