Donaţii de carte la final de an

carte
Imagine simbol / Sursa: timpul.md

Cărţile promise, în toamna anului 2012 de către preşedintele României, Traian Băsescu, au ajuns, în sfîrşit, şi la Nisporeni. Chiar la final de an, aici au fost aduse 7457 de volume, în valoare totală de 32738 de lei.
„Este vorba de 177 de titluri. Am primit literatură artistică, foarte necesară, în mod special, elevilor. Sînt şi opere din literatura română, dar şi din cea universală”, a menţionat Elizaveta Tîmbur, directoarea Biblioteciii publice din Nisporeni.
Potrivit dînsei, aceste cărţi au fost deja distribuite în toate cele 34 de biblioteci din raion, astfel că vor beneficia de ele toţi bibliofilii.
Tot la final de an, la biblioteca din Nisporeni a ajuns şi o donaţie a Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova – ediţia specială a tratatelor internaţionale.
„Este un supliment serios şi valoros de carte pentru bibliotecă. Singuri, din sursele proprii, nu am fi reuşit să achiziţionăm asemenea volume”, a remarcat Elizaveta Tîmbur, mulţumind, totodată, celor care au făcut aceste donaţii la final de an.
NISPORENI | Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *