Horoscop săptămînal. 24 – 30 decembrie

Horoscop săptămînal. 24 - 30 decembrieBerbec
O săptămînă reuşită în ceea ce priveşte negocierile de orice fel, fie că e vorba de o mărire de salariu sau de realizarea unor planuri împreună cu persoana iubită.

Taur
Urmează o săptămînă a reluărilor: proiecte reîncepute de la zero, acţiuni care trebuie regîndite, cuvinte care trebuie repetate pînă sînt înţelese.

Gemeni
Săptămîna se va caracteriza printr-o lipsă totală de sincronizare cu tot ceea ce este în jur. O agendă bine pusă la punct se va dovedi o adevărată binecuvîntare.

Rac
O săptămînă foarte favorabilă dialogului. Orice probleme aţi avea cu cei din jur, orice conflicte, deschise sau latente, acum este momentul să le puneţi în discuţie.

Leu
Profesia va fi pe primul plan. Relaţia cu superiorii va fi un pic tensionată. Trebuie să mai renunţaţi puţin la orgoliu şi să acceptaţi că nu sînteţi perfecţi.

Fecioara
Vă veţi concentra foarte mult asupra familiei în zilele următoare. O rudă apropiată vă va cere un ajutor financiar. Vor apărea şi multe cheltuieli legate de casă.

Balanţă
Faceţi multe eforturi pentru a vă remarca profesional. Veţi avea spor în tot ce întreprindeţi, cu condiţia să vă faceţi un program de lucru eficient.

Scorpion
Multe discuţii legate de bani vor transforma săptămîna într-o continuă negociere. Proiectele pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să luptaţi mult pentru ele.

Săgetător
Veţi fi nevoiţi să învăţaţi să comunicaţi mai bine cu partenerul de cuplu. Atenţie şi la serviciu, o vorbă scăpată fără judecată vă poate face necazuri.

Capricorn
Veţi fi creativi şi spontani în relaţia de cuplu. Din păcate, această stare va avea efecte negative asupra planului profesional: mintea nu vă stă deloc la muncă.

Vărsător
Veţi fi cam dezorientaţi în ceea ce priveşte situaţia profesională. Veţi primi tot felul de propuneri. Mai bine însă ar fi să vă concentraţi asupra serviciului actual.

Peşti
Pe primul plan va fi dragostea. Grijile financiare vor trece pe planul al doilea. Nici profesia nu vă va stresa prea mult. Să fiţi atenţi la relaţiile cu prietenii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *