Horoscop săptămînal. 10 – 16 decembrie

horoscop 10 - 16 decembrieBerbec
Se anunţă o săptămînă a conflictelor. Nimic major, dar suficient cît să vă dea o stare de permanentă iritabilitate.

Taur
O săptămînă foarte bună sub aspectul vieţii sociale. Veţi simţi nevoia să ieşiţi în evidenţă, să cunoaşteţi lume nouă, să fiţi spirituali şi comunicativi.

Gemeni
Săptămîna aduce veşti foarte bune pe plan financiar: veţi primi tot felul de şanse de a vă spori veniturile.

Rac
Zilele următoare aduc multă muncă, dar şi multe satisfacţii. Veţi primi noi responsabilităţi profesionale, veţi avea succes în comunicare.

Leu
Săptămîna care urmează va fi destul de solicitantă, însă veţi avea ocazia să faceţi tot ce vă place: să organizaţi, să daţi ordine.

Fecioara
Profesional, primiţi din ce în ce mai multe responsabilităţi, pînă în punctul epuizării. În dragoste, veţi găsi motive să vă gîndiţi la viitor cu optimism.

Balanţa
Cuvîntul de ordine este enervarea. În special, la serviciu. Veţi avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, vă vor strica săptămîna.

Scorpion
Veţi avea fel de fel de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii. Totul va trebui rezolvat imediat.

Săgetător
Săptămîna se va învîrti în jurul dragostei. Mai bine zis, a necazurilor ce pornesc de la ea. Se anunţă multe certuri care au la bază gelozia.

Capricorn
Evoluţia săptămînii va depinde foarte mult de cei din jur. Este de recomandat să vă folosiţi la maxim puterea de convingere şi negociere.

Vărsător
Săptămîna se va învîrti în jurul călătoriilor. Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie.

Peşti
O săptămînă destul de liniştită. Profesional, veţi primi nişte oferte care v-ar putea ajuta să evoluaţi. Veţi avea destul timp să reflectaţi asupra lor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *