Fiica preşedintelui României a ajuns la Călăraşi

În fotografie: (de la stînga la dreapta) Eugen Tomac, Elena Băsescu, Cristi Aldea-Teodorovici la Călăraşi
În fotografie: (de la stînga la dreapta) Eugen Tomac, Elena Băsescu, Cristi Aldea-Teodorovici la Călăraşi

Alegerile din România, de pe 9 decembrie curent, i-a pus  pe drumuri pe cei ce vor să acceadă în legislativul din ţara vecină. Unii dintre ei au ajuns, sîmbăta trecută, pe 24 noiembrie, chiar şi la Călăraşi.
Eugen Tomac, un tînăr ce-şi trage obîrşia din Basarabia de Sud, din satul Babele, în prezent  consilierul Preşedintelui Traian Băsescu, a decis să candideze pentru un loc în Parlamentul României. El a venit la Călăraşi cu o echipă serioasă de susţinători, printre care: europarlamentara Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, Cristi Aldea- Teodorovici, fiul celebrului cuplu Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, dar şi cunoscutul disident, fost deţinut politic la Tiraspol, Alexandru Leşco.
La întîlnirea de sîmbăta trecută, dînsul le-a vorbit călărăşenilor despre planurile sale de viitor, oprindu-se în mod special la cîteva proiecte de anvergură pentru românii de peste hotarele României, inclusiv pentru cei din R. Moldova. Atmosfera caldă, frăţească ce a domnit pe parcursul întîlnirii s-a încheiat cu un microrecital de cîntece din repertoriul regertaţilor Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, prezentat de fiul lor.

Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *