Cel mai frumos brad, căci e de la Nisporeni

brazi, vinzare, Ungheni
Imagine simbol

Bradul din centrul Nisporeniului a fost adus de către… Moș Crăciun și Crăciunița. Cel puțin, așa afirmă primarul de Nisporeni, Ion Gangan, solicitat telefonic de ”Expresul” în aceste zile. Dînsul nu a vrut să facă publică suma cu care a fost achiziţionat principalul decor al sărbătorilor de iarnă, menționînd doar că rolul de Moș Crăciun şi l-a asumat un consilier orășenesc ce a dorit să rămînă în anonimat.
Dar edilul orașului nu a făcut secret din faptul că, pentru împodobirea pomului de Crăciun s-au cheltuit 3600 de lei, bani care au fost oferiţi de consilierii locali din salariile proprii. ”Chiar dacă unele voci, pe la spate, spun că avem un brad sărac, îndrăznesc să-i contrazic pe cei nemulțumiți. Consider că avem un brad înalt și frumos, care înfrumusețează orașul nostru”, a menţionat Ion Gangan. Potrivit dînsului, bradul are o înălţime de zece metri şi-i cel mai frumos, căci e de la Nisporeni.
Referindu-se la startul sărbătorilor de iarnă, primarul a spus că luminiţele în brad au fost aprinse la 1 decembrie, „ca în toată Moldova și Europa”. Noaptea de Revelion va trece la Nisporeni „fără mare tam-tararam și foc de artificii”, căci, susţine edilul, bugetul local e sărăcăcios, astfel că nu pot să-şi permită acest lux. Totuşi, fiecare nisporenean este liber să vină în centrul orașului în noaptea de Anul Nou, ”pentru a ridica cîte o cupă de vin spumant de Nisporeni și a petrece frumos sărbătoarea”.
Și, dacă tot a vorbit despre sărbătorile ce ne bat la ușă, primarul de Nisporeni nu a ezitat să vină, prin intermediul ”Expresului”, și cu un mesaj de felicitare către nisporeneni, transmiţîndu-le urări de bine și mult succes. „Fie ca invidia omenească să rămînă în anul acesta, iar în 2013 să pășim mai buni și mai curați la suflet”, a încheiat Ion Gangan.
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *