Călătoria unei familii întreruptă la P.T.F Sculeni

Sursa: bordeg.gov.md

În amiaza zilei de 19 decembrie, poliţiştii de frontieră au depistat şi reţinut o familie care intenţiona să ajungă în una din ţările comunitare în baza actelor falsificate.
Astfel, la punctul de trecere Sculeni, pe pista de ieşire din Republica Moldova s-a prezentat un autoturism ce efectua rute ocazionale în ţările UE, iar ca pasageri avea o doamnă în vârstă de 36 ani, însoţită de 2 copii, cu vârste de 16 şi respectiv 7 ani.
În cadrul controlului de frontieră, cetăţeana originară din s. Selişte, r-nul Călăraşi, a prezentat actele de identitate, în care erau incluse şi vizele de călătorie pentru Portugalia. În urma verificării documentelor, inspectorul a observat că lipsesc semnele de protecţie a vizelor, iar în rezultatul cercetărilor suplimentare cu ajutorul tehnicii speciale s-a depistat falsificarea totală a acestora.
Conform declaraţiilor, persoana ştia despre falsitatea vizelor. În perfectarea documentelor contrafăcute a apelat la ajutorul unei cunoştinţe.
Pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor prevăzute de legislaţia naţională, cetăţeana a fost reţinută şi deferită Comisariatului de poliţie Ungheni.
Poliția de frontieră a MAI


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *