Ajutoare pentru o familie din Morenii Noi de la un mileştean

 Capul familiei Miţelea, Gheorghe, cu o parte din ajutoarele primite
În fotografie: Capul familiei Miţelea, Gheorghe, cu o parte din ajutoarele primite
În acea zi, din cauza viscolului, drumul spre casa dînsului a fost blocat, astfel că ajutoarele au fost lăsate la o rudă.

Haine, încălţăminte, produse alimentare şi 5500 de lei au ajuns, sîmbăta trecută, pe 15 decembrie, la Morenii Noi, raionul Ungheni, fiind donate familiei Miţelea de către un om de afaceri chişinăuean, originar din satul Mileşti, raionul Nisporeni.
Este vorba de Andrei Bobeică, directorul Centrului comercial „Toamna de aur”, care nu a putut rămîne indiferent la necazurile acestei familii, ce a avut de suferit în urma tragicului accident rutier din 9 august 2012.
Într-o clipă, cinci copii au rămas orfani de mamă. Niciodată nu au avut parte de prea multe bucurii, sărăcia i-a însoţit mereu.
După ce mama lor, Aliona, în vîrstă de doar 39 de ani, s-a stins, sărăcia a devenit şi mai apăsătoare. O rază de lumină şi speranţă le-a adus în casă campania „Dăruieşti şi cîştigi”, iniţiată de postul „Pro TV Chişinău”. După vizionarea reportajului despre familia Miţelea din Morenii Noi, Andrei Bobeică a decis să întindă şi el o mînă de ajutor.
Casa în care locuiesc cei cinci copii împreună cu tatăl lor se dărîmă. Nu mai este lîngă ei cea care a menţinut flacăra vie în căminul familial. Familia, practic, nu are surse de existenţă, iar copiii sînt mult prea mici pentru e reuşi să se întreţină. Cel mai mare are 17 ani, iar cel mai mic – doar cinci anişori.
Rudele spun că orice ajutor pentru această familie e mai mult decît binevenit. Cu banii donaţi la sfîrşitul acestui an ei intenţionează să repare casa.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *