Votează personalitatea anului 2012

Personalitatea anului 2012În ultima zi de toamnă, dăm startul unui concurs pentru titlul Omul anului în regiunea Ungheni-Nisporeni.
Votaţi! Iată candidaturile pe care vi le propunem. Sînt oameni care merită cu adevărat acest titlu.
Alexandru Plăcintă, caricaturist, Ungheni
Timp de cîteva luni, a reuşit un salt fantastic în cariera sa profesională. Absolut necunoscut la început de an, Alexandru Plăcintă a reuşit, în doar cîteva luni, să-şi facă un nume în R.Moldova.  Expoziţiile sale de caricaturi au fost vernisate în diferite oraşe, dar şi în Palatul Republicii de la Chişinău.
Artur Butnaru, student
A realizat seria de filme “Tzolul”, este unul dintre cei mai activi tineri din Ungheni, s-a remarcat în mod special în organizarea acţiunilor de protest împotriva demolării stadionului artificial de la Colegiul de medicină din Ungheni
Marina Scutaru, masterand management politic, Bucureşti
Pe parcursul anului, a contribuit la promovarea imaginii oraşului Ungheni în republică, dar şi în străinătate. A organizat întîlnirile primarului de Ungheni cu jurnalişti de la diverse emisiuni (Jurnal TV, TV Iaşi)
Natalia Rîbcic, specialist promovare voluntariat şi cetăţenie activă, Ungheni
A promovat şi continuă să promoveze voluntariatul, să iniţieze şi să organizeze, împreună cu Grupul Local de Tineret “Fondul pentru Tineri Ungheni” numeroase acţiuni menite să-I facă pe tineri mai activi şi mai interesaţi de implicarea în procesul decizional al comunităţii.
Lidia Crăciun, directoarea Spitalului raional Ungheni
Datorită unui management eficient, spitalul din Ungheni a fost declarat, urmare a unui top realizat de Centrul pentru politici şi analize în sănătate, cel mai bun din R.Moldova. În anul curent,  la Spitalul din Ungheni au fost realizate numeroase poriecte, suma investiţiilor ajungînd la circa 5 milioane de lei.
Ludmila Guzun, reprezentant teritorial Moldtelecom
A avut tăria de caracter şi curajul să-şi dea demisia din funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni atunci cînd a decis să părăsească partidul care a propulsat-o în această funcţie.
Grigore Braşoveanu, antrenor, directorul Şcolii sportive Nisporeni
Discipolul dînsului, Marcel Guidea, a devenit, în anul 2012, primul campion mondial la haltere între juniori în istoria R.Moldova. Alt discipol al aceleiaşi antrenor, Igor Bour, a reuşit, tot în 2012, să obţină medalia de aur la Campionatul mondial universitar la haltere.
Grigore Drăgan, epigramist, Nisporeni
Pe parcurusl întregului an a promovat şi continuă să promoveze oamenii de cultură, adevăratele valori ale culturii nisporenene, realizînd cu aceştia numeroase interviuri pentru “Expresul”.
Mihai Stamati, profesor la Liceul “Boris Cazacu” Nisporeni
Cel mai iubit dintre profesorii din regiune. Niciodată, nici un alt material publicistic despre vreun professor, nu a avut atîta priză la public ca interviul realiza cu Mihai Stamati. Timp de cîteva săptămîni s-a aflat pe primul loc în topul celor mai citite ştiri de pe Expresul.com
Margarita Baban, primar de Floriţoaia Veche, Ungheni
Pentru respectul faţă de oamenii de valoare, pentru că nu uită niciodată de cei ce s-au născut în comuna Floriţoaia Veche şi au ajuns departe. De ziua localităţii, trei dintre cele mai marcenate personalităţi – baritonul Operei Naţionale Petre Racoviţă, campionul mondial la caiac-canoie Victor Mihalache şi textiera radmila Popovici-Paraschiv.
Puteți vota în sondajul din partea dreaptă a site-ului.
UPDATE: Sondajul va fi deschis pînă pe data de 25 decembrie inclusiv.
UPDATE: 24.12.2012, ora: 14.10. Au mai rămas ceva mai mult de 30 de ore pînă la încheierea sondajului. O parte din concurenți folosesc metode mai puțin corecte pentru a-și mări numărul de voturi. Acest fapt va fi luat în calcul, iar rezultatele finale cu siguranță vor arăta altfel decît se prezintă la momentul actual.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *