VIDEO | Săptămîna ușilor deschise la Centrul ”Casa penru toți”

Centrul Casa pentru toti
Captură: Canal Regional

În contextul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități, care este marcată anual ladata de 3 decembrie, la centrul de zi ”Casa pentru toți” are loc săptămînaușilor deschise, astfel toți doritorii de a face cunoștință cu serviciile și activitățile centrului, în care circa 80 de copii și tineri își petrec timpul, pot veni aici .
Zilnic, instituția asigură pentru toți beneficiarii săi servicii de asistență logopedică, servcii de chineto-terapie, terapie prin nisip, suport pentru pregătirea temelor pentru acasă, servicii de informare și pregătire pentru viața independentă, precum și ateliere de orientare vocațională: tîmplărie, croitrie, ergo-terapie și pregătirea bucatelor. Iar a să șe demonstreze tuturor că sînt și ei foarte abili și iscusiți, beneficiarii centrului au organizat o expoziție hand-made cu înzare, iar din banii acumulați vor cumpăra obiecte necesare pentru alte activități.
Centrul este destint copiilor cu dizabilități cu cerințe educative speciale și a celor din familii social vulnerabile cu vîrsta de pînă l 18 ani.

Sursa: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *