VIDEO | Expoziție din deșeuri reciclabile în premieră la Ungheni

expozitia ECO ART
Captură: Canal Regional

Original și ecologic – așa putem denumi expoziția ”ECO ART” organizată în premieră la Ungheni, la inițiativa Centrului Regional de Surse pentru Tineri și CLubul ”Impact” din localitate în parteneriat cu Primăria, Direcția Raională de Învățămînt și Intreprinderea de salubrizare moldo-austriacă ”AVE-Ungheni”.
Timp de cîteva săptămîni, elevii din 7instituții de învățămînt din oraș au confecționat din diferite obiecte și accesorii, materiale reciclabile: hîrtie, plastic, sticlă și altele. Iar pentru a le crea adolescenților o atmosferă mai degajată, organizatorii au inițiat acest eveniment într-un club de noapte din oraș.
Elevii implicați direct în confecționarea obiectelor din materiare reciclabile spun că au primit o dozămare de satisfacție în urma acestei expoziții, iar unii dintre ei au reușit prin lucrări să aducă dejaatmosfera sărbătorilor de iarnă.
Deși expoziția nu a fost una cu vînzare, administratorul întreprinderii de salubrizare ”AVE-Ungheni” nu a ezitat să cumpere de la fiecare instituție de ănvățămînt cîte un obiect care i-a fost pe plac.

Sursa: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *