Ţigări de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră ieşeni

tigari ascunse, SculeniPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat doi cetăţeni care incercau să introducă ilegal in Romania 4.000 ţigarete cu timbru de acciză Republica Moldova.
La sfăşitul acestei săptămani, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, pentru valorificarea unor informaţii aflate in lucru, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra unor autoturisme.
In urma controalelor efectuate asupra a două autoturisme, unul condus de către Iurie P, cetăţean din Republica Moldova, iar cel de al doilea condus de către cetăţeanul roman Mihail S., echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in locaşuri special amenajate in podeaua şi in plafonul celor două autoturismue, cantitatea de 4.000 de ţigarete cu timbru de acciză Republica Moldova.
Poliţiştii de frontieră au luat măsurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele lui Iurie P .
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *