Lunar, în vizită la Călăraşi

 Liliana Palihovici
În fotografie: Liliana Palihovici la Dereneu.

„Nu sîntem în campanie electorală. Ne facem treaba de membri ai Parlamentului”, astfel a răspuns la întrebarea redactorului „Expresul” vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici, care a venit într-o vizită de lucru la Călăraşi, pe 12 noiembrie curent.
Dînsa a asistat la sfinţirea grădiniţei de copii din satul Dereneu, o grădiniţă care a fost dotată recent cu mobilier nou, în valoare de 150 mii de lei. De notat că anume vicepreşedinta Parlamentului şi-a adus contribuţia la dotarea acestei grădiniţe cu mobilier. Acum, ea a îndemnat comunitatea să se implice în proiectele administraţiei publice locale de îmbunătăţire a serviciilor pentru copii.
În aceeaşi zi, la Dereneu, 60 de elevi şi profesori au participat la o lecţie publică susţinută de Liliana Palihovici. Astfel, ea a lansat seria lecţiilor publice cu tinerii, cu genericul „Dialoguri despre reuşită”, care va continua şi în alte localităţi din R.Moldova.
La finele zilei, a avut şi o întrevedere cu un grup de membri ai PLDM din raion.
„Vin la Călăraşi în fiecare lună şi primesc cetăţenii în audienţă. Merg în diverse localităţi pentru a mă documenta asupra situaţiei social-economice şi a climatului moral-psihologic al cetăţenilor acestui raion. Sînt nişte vizite extrem de beneficie şi pentru mine, dar, în special, pentru oamenii cu care mă întîlnesc, căci încerc să le explic care este sarcina legiuitorului nostru, cum ar trebui să fie imaginea lui (surîde şi adaugă: nu una de bătăuş!), cum ar putea influenţa cetăţenii în bine activitatea Parlamentului”, a spus oficialul.
Reamintim că Liliana Palihovici este originară din raionul Călăraşi. Ea s-a născut în satul Horodiște.
Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *