Încă un proiect în pușculița grădiniței ”Tereza Sobolevschi”

Încă un proiect în pușculița grădiniței ”Tereza Sobolevschi” Bucuria că proiectul „Înzestrarea procesului educațional cu noi materiale didactice”, elaborat de Grupul de iniţiativă „Claudia Sîrbu” de la grădinița „Tereza Sobolevschi” din Ungheni, a fost acceptat de finanțator – Fundaţia Comunitară din Ungheni, a fost împărtăşită părinţilor şi copiilor de aici pe 19 octombrie.
„Ne-am propus să reînnoim cabinetul metodic cu materiale didactice, pentru asigurarea unei educații de calitate. Iată că sîntem la un pas de a realiza ceea ce am scris pe hîrtie”, a explicat celor prezenți Claudia Sîrbu. Chiar dacă Fundația Comunitară a decis să le ofere suma de 5400 de lei, mai e necesar şi de alte contribuţii, astfel că a fost făcut un apel şi către părinţi de a susţine iniţiativa respectivă.
„Numai în baza unui parteneriat eficient, grădiniță – familie, putem asigura un învățămînt preșcolar de calitate”, a accentuat Claudia Sîrbu.
Ideea a fost continuată și de Svetlana Gaiduc,  metodistă la grădiniță.  „Dacă nu vom fi susținuți de părinți, mă tem că nu vom reuși să ne atingem scopul propus”, a remarcat dînsa. Totuşi, ea s-a arătat  optimistă, dînd asigurări că membrii grupului de inițiativă nu vor ceda în faţa greutăților, ci dimpotrivă: vor încerca cu tot dinadinsul să aducă copilașilor din cele 13 grupe din grădiniță  cărți și jocuri noi, iar în cabinetul metodic  – un calculator și o imprimantă.
La rîndul lor, părinții au promis că vor sprijini educatorii, exprimîndu-și recunoștința faţă de ei pentru eforturile depuse în educarea copiilor lor.
De notat că pușculița de proiecte a grădiniței „Tereza Sobolevschi” a fost suplimentată cu al patrulea proiect, finanțat de Fundația Comunitară Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *