Horoscop săptămînal. 12 – 18 noiembrie

horoscop 12 - 18 noiembrieBerbec
Veţi avea o săptămînă foarte solicitantă din punct de vedere afectiv. Vi se va cere ajutorul într-o problemă importantă.Veţi şti să fiţi la înălţimea aşteptărilor.

Taur
Urmează diverse necazuri financiare: orice aţi face, veţi fi nevoiţi să scoateţi bani din buzunar. E important să nu intraţi în panică şi să gîndiţi foarte raţional.

Gemeni
Veţi intra în panică la începutul săptămînii, din cauza unui proiect amînat şi care nu mai poate aştepta. Ar fi recomandat totuşi să nu mai amînaţi proiectele urgente.

Rac
Veţi fi deosebit de vulnerabili în ceea ce priveşte sănătatea. Cu banii nu veţi sta din cale-afară de bine, dar veţi găsi soluţii foarte ingenioase pentru a compensa lipsa lor.

Leu
Problema cea mai mare vor fi banii, mai ales acum cînd vă bate gîndul să faceţi o schimbare în carieră. La începutul perioadei veţi suferi o dezamăgire din partea unui prieten fals.

Fecioara
Veţi fi destul de solicitaţi din punct de vedere profesional şi tot ce veţi face, veţi face cu spor. Aveţi noroc, veţi primi nişte bani la mijlocul săptămînii.

Balanţa
Bate vîntul schimbării, atît pe plan personal, cît şi pe plan profesional. În profesie, ambiţiile vor creşte. Vi se oferă posibilitatea obţinerii unei surse suplimentare de venit.

Scorpion
Tot dragostea rămîne pe primul loc, iar atenţia şi devotamentul  vă vor fi răsplătite din plin. Banii încă fug printre degete, serviciul vă aduce multe probleme.

Săgetător
O veţi face lată în această săptămînă, pentru că ocaziile de distracţie vor veni una după alta. Profesia e lăsată la o parte, dar nu e nici o tragedie, e nevoie şi de puţină distracţie.

Capricorn
Săptămîna începe cu cîteva probleme legate de comunicarea interumană, probleme care pot uşor degenera în conflicte. Veţi primi o veste bună legată de un eveniment de familie.

Vărsător
Săptămîna va fi una a aşteptărilor şi a emoţiilor, însă răspunsurile se lasă aşteptate. Nu veţi sta prea bine nici la capitolul energie. Veţi primi o sumă de bani, modestă, dar binevenită.

Peşti
A venit momentul să vă apucaţi de treabă: toate proiectele amînate pînă acum se vor acumula şi vă vor copleşi, daca nu vă apucaţi urgent de ele. Puteţi să staţi liniştiţi în privinţa banilor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *