Despre multe şi despre nimic

PL Calarasi
Imagine simbol / Sursa: pl.md

O şedinţă derizorie şi sterilă, încheiată cu o masă copioasă – astfel au catalogat şedinţa din 4 noiembrie curent a consiliului raional al Organizaţiei teritoriale Călăraşi a Partidului Liberal unii participanţi la ea. S-a discutat şi despre funcţiile atribuite la Călăraşi conform algoritmului, şi despre proiectele oferite unor primării, dar şi despre faptul că unele dintre ele nu au mai primit banii promişi, şi despre meritele inexistente ale liderilor locali ai formaţiunii în consolidarea poziţiilor PL la Călăraşi.
Nimic însă, au subliniat surse din cadrul organizaţiei călărăşene, nu s-a discutat despre problemele ce persistă în sînul organizaţiei teritoriale, cum ar fi: stabilirea şi încasarea cotizaţiilor de membru de partid, lipsa consilierilor locali PL în unele primării din raion sau chiar a unor organizaţii primare în unele sate. Nici măcar nu s-a adiat că mai mulţi membri ai PL părăsesc formaţiunea, aderînd la altele, sau despre maşina de partid, o Dacie aproape nouă, repartizată raionului pentru activităţi de partid, dar care, de fapt, este utilizată de liderul local pentru a face zilnic naveta din satul său de domiciliu la Chişinău, unde are un serviciu.
Un rol greu i-a revenit şi oaspetelui chişinăuean – deputata Corina Fusu, care a vorbit despre eforturile partidului în procesul de integrare europeană, despre alte domenii ale politicii promovate de partid la Chişinău.
De notat că nu s-a adoptat nici o decizie prin care să se stabilească căile de activitate de mai departe. Unicul lucru remarcabil a fost o masă copioasă, la care au fost invitaţi participanţii la şedinţă.
Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *