La mulţi ani, Expresul.com!

expresul.com
La 1 octombrie 2010, a fost lansată versiunea nouă a site-ului Expresul.com.
Începînd cu acea zi, site-ul devine cu adevărat o platformă web, în care se regăsesc cele mai proaspete știri, reportaje despre Ungheni, dar şi interviuri cu ungheneni şi despre ungheneni.
În doar doi ani, www.expresul.com devine liderul incontestabil al pieței on-line din regiune. La momentul actual, site- ul este vizitat de circa 12.000 de persoane lunar, recordul absolut fiind stabilit în luna august curent, cînd numărul vizitatorilor unici a ajuns la 16.000.
Cei mai mulţi vizitatori ai site-ului sînt din Republica Mol­dova – 72%, după care urmează România – 14%, Italia – 3,3%, SUA şi Federaţia Rusă – cîte 2%.
De tot, Expresul.com a fost vizitat, pînă în prezent, din 120 de ţări, inclusiv: Vatican, Togo, Lesotho, Fiji sau Jamaica.
O creştere esenţială a numărului vizitatorilor s-a înregistrat în ultimele trei luni. Cele mai des accesate materiale s-au referit la tragedia de la Morenii Noi. Pirma ştire, plasată la doar cîteva ore după accidentul care a luat viaţa a 13 persoane, a fost accesată de 4500 de ori. De peste 3000 de ori a fost accesată şi o altă ştire, în care se vorbea despre fostul primar de Morenii Noi, Ion Mardari, decedat şi el în tragicul accident.
Deşi au trecut doi ani de la eveniment, continuă să se men­ţină în top şi ştirea: “Vladimir Voronin: Te zguduie această întrebare?”, în care se relata despre un conflict ce a avut loc între liderul comunist şi un un­ghenean de rînd.
Surprinzător, dar şi o ştire ordinară – Scriitorul Alexandru Plăcintă în ospeţie la Bumbăta – a fost accesată de 4200 ori.
De notat că site-ul expresul.com a apărut în anul 2008, fiind atunci, de fapt, copia electronică a publicaţiei periodice “Expresul”. Începînd cu anul 2010, a devenit un produs independent şi cea mai credibilă sursă de informare pentru mass-media naționale şi internaţionale. Peste 80% din subiectele ce vi­zează Ungheniul, sînt preluate din Expresul.com.
La ora actuală, experţii în domeniu, consideră site-ul Expresul.com una dintre cele mai bune şi relevante pagini web din afara Chişinăului.
În ultmii doi ani, Expresul.com a înregistrat 135 mii de vizitatori unici, fiind vizualizate peste 600 mii de pagini.
Expresul.com a fost nominalizat la secţiunea “Cel mai bun site” al anului 2011 din API.
Creatorul şi administratorul site-ului este Vitalie Harea.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *