Peugeot furat din Slovacia descoperit la P.T.F. Sculeni

peugeot, Sculeni, furat
Sursa: ijpfiasi.ro

Poliţiştii de frontieră ieşeni au depistat in P.T.F. Sculeni autovehiculul marca Peugeot 206 declarat furat în Slovacia, pe care şoferul, cetăţean roman,  intenţiona să-l scoată din ţară.
În data de 13 septembrie a.c., ora 17.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul roman Alexandru R., in varstă de 29 de ani, conducand un autovehicul marca PEOUGEOT 206 inmatriculat in Slovacia.
La controlul de frontieră, in urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul figurează furat din Slovacia.
Tanărul in cauză a declarat că a luat maşina de la un cetăţean slovac pentru a o transporta in R.Moldova, menţionand că nu avea cunoştinţă despre faptul că  aceasta este furată.
Poliţiştii de frontieră ieşeni i-au intocmit cetăţeanului roman dosar penal pentru săvarşirea infracţiunii de furt calificat urmand a fi inaintat Parchetului de pe langă Judecătoria Iaşi cu propunerile legale.
Autovehiculul, in valoare de 18.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.P.F. Sculeni pentru continuarea cercetărilor.
SUrsa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *