La Nisporeni a fost inaugurat un teren de mini-fotbal cu înveliș artificial. La Ungheni?

teren de fotbal
Imagine simbol / Sursa: artimex.ro

Pe data de 23 august, nisporenenii s-au ales cu un teren de mini-fotbal cu înveliș artificial, montat în preajma Şcolii de sport din localitate. La ceremonia de inaugurare au fost prezente oficialitățile locale, raionale, președinterle Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, veterani şi amatori ai fotbalului.
În mesajul său de salut, Pavel Cebanu și-a exprimat speranța că, odată cu darea în exploatare a terenului, mai mulți copii vor practica fotbalul. Totodată, dînsul a oferit gazdelor un set de mingi de fotbal, iar veteranilor – fulare cu inscripția FMF.
După ceremonia oficială, pe noul teren s-a disputat și primul meci amical de fotbal între echipele de copii din Nisporeni și satul Grozești.
Terenul de fotbal din Nisporeni a fost construit, grație programului FMF, ”Toți împreună”.
Reamintim că şi Ungheniul a avut, pînă anul trecut, un teren sportiv cu înveliş artificial, oferit de Federaţia Moldovenească de Fotbal. Acesta fusese instalat în preajma Colegiului de medicină, dar, din cauza unor intrigi şi mofturi politice, a fost ridicat şi dus la Comisaritaul raional de poliţie. Deşi s-a promis ca vă fi reinstalat în altă parte, deocamdată nu s-a făcut nimic.
Ina landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *