Horoscop săptămînal. 3 – 9 septembrie

horoscop 3 - 9 septembrieBerbec
O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane apropiate vă va strica începutul săptămînii. Vă veţi simţi trădaţi şi jigniţi ceea ce vă va face să analizaţi toate relaţiile de prietenie.

Taur
Starea uşor melancolică în care vă aflaţi vă sporeşte farmecul personal şi vă dă un aer enigmatic. Veţi fi curtaţi intens, veţi primi invitaţii, propuneri directe, complimente, posibil cadouri.

Gemeni
Tindeţi să neglijaţi unele probleme de sănătate. Un conflict profesional minor vă aşteaptă pe la mijlocul săptămînii, dar veţi ieşi cu fruntea sus.

Rac
Racii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat. Energie aveţi destulă. Eforturile nu vor fi lipsite de roade, aşa că nu vă abateţi de la scopul propus.

Leu
Zilele acestea, veţi fi predispuşi la visare, vă faceţi planuri măreţe, veţi dori să citiţi mai mult, să vă apucaţi de orice activitate care v-ar putea stimula creativitatea.

Fecioara
Se anunţă o săptămînă a aşteptărilor momentan neîmplinite. Aceasta va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur.

Balanţa
Nu renunţaţi la programul şi viaţa echilibrată: vă vedeţi de serviciu, mergeţi la cumpărături, vă vizitaţi prietenii şi vă planificaţi timpul liber, fără să vă lăsaţi perturbate de nimic.

Scorpion
Veţi fi un pic lipsiţi de energie în această perioadă, mai puţin organizaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură.

Săgetător
Veţi fi foarte înclinaţi spre reverii romantice şi nu veţi şti ce să mai faceţi pentru a vă mulţumi partenerii. Viaţa socială va fi destul de plictisitoare.

Capricorn
Ar fi timpul ca să vă puneţi un pic gîndurile şi viaţa în ordine. Vestea bună este că vă veţi putea baza pe un buget solid care să vă permită aceste schimbări.

Vărsător
Este o perioadă în care sînteţi puşi în faţa unor decizii. Ceva bani vor intra în buzunar la sfîrşitul perioadei, dar nu este vorba de sume importante.

Peşti
Săptămîna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *