Horoscop săptămînal. 10 – 16 septembrie

horoscop 10 - 16 septembrieBerbec
Săptămîna asta eşti înclinat să-ţi pierzi calmul de la tot felul de mărunţişuri. Aceste izbucniri sînt, de fapt, manifestările unor probleme pe care le ţii în tine de multă vreme.

Taur
Nimic nu e gratis, iar săptămîna asta veţi constata cît de adevărat este acest lucru. Apar tot felul de cheltuieli, aparent neînsemnate, dar care, adunate, îţi pot dezechilibra bugetul.

Gemeni
Profită de ultimele zile frumoase şi ieşi cît mai mult în aer liber. Săptămîna aceasta este favorabilă activităţilor sociale, evenimentelor, petrecerilor şi comunicării.

Rac
E o perioadă favorabilă întîlnirilor, împăcărilor, apropierii sufleteşti şi sentimentelor profunde. Vei afla veşti despre o persoană de care nu mai ştii nimic de multă vreme.

Leu
Nu se anunţă o perioadă prea grozavă din punct de vedere sufletesc. Partea ciudată e că nu ai nici un motiv concret să fii melancolic. Previziunea se adresează în special femeilor.

Fecioara
Perioadă propice speculaţiilor financiare, recuperării datoriilor şi achiziţiilor de calitate. Astrele sînt de partea ta în acest domeniu şi nu doar pentru o săptămînă.

Balanţa
Nici o zi fără o surpriză plăcută. De data aceasta, nu vei fi persoana care le primeşte, ci persoana care le face. Eşti într-o dispoziţie generoasă faţă de cei dragi.

Scorpion
Ţi se vor cere scuze pentru nişte probleme provocate, fie ele profesionale, financiare sau personale. Fii receptive, dar nu arăta slăbiciune. Ai grijă cui împrumuţi bani.

Săgetător
Săptămîna aceasta e foarte posibil să pleci la drum mai lung. Călătoriile şi comunicarea sînt foarte bine aspectate. Scopul călătoriei va fi unul pozitiv.

Capricorn
Ai mult de muncă şi, de data aceasta, eforturile tale nu vor mai trece neobservate. Poţi avea un conflict la locul de muncă. Aspectul social este şi el încărcat.

Vărsător
O idee bună legată de profesie sau de o problemă importantă îţi va aduce admiraţia celor din jur. La sfîrşitul săptămînii, poţi cunoaşte o persoană interesantă.

Peşti
E o perioadă a schimbărilor majore, concrete. Partea bună e că aceste schimbări, odată îndeplinite, îţi vor ridica vizibil tonusul şi vei emana multă energie pozitivă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *