Au adus o rază de soare în inima unei tinere greu încercată de soartă

Studioul „Do-Re-My”Şase mii de lei – atît au adunat tinerii interpreţi de la Studioul „Do-Re-My” al Palatului culturii din Ungheni în urma concertului de binefacere  în ajutorarea colegei lor, Tatiana Mardari, în vîrstă de 16 ani, grav rănită în accidentul rutier din 9 august curent de la Morenii Noi.
”Chiar a doua zi, am depus toți banii pe un card cu dobîndă, iar sîmbătă, 23 septembrie, vom pleca la Chișinău să i-l înmînăm Tatianei”, a spus conducătoarea Studioului, Aliona Popovici, ea şi iniţiatoarea concertului respectiv.
Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la accident, Tatiana Mardari continuă să se afle într-un spital din Chişinău, căci traumatismele pe care le are sînt foarte grave. Mai mult decît atît, în  urma accidentului, a rămas şi fără ambii părinţi.
”Ne-am dorit foarte mult să ajungem la inimile unghenenilor prin intermediul muzicii”, a mărturisit Aliona Popovici. Au reuşit, adunînd un public numeros, care nu şi-a putut stăpîni lacrimile atunci cînd tinerii de la ”Do-Re-My” au interpretat cîntecul ”Mamă, tată, întorceți-vă înapoi”.
Au venit să susţină această iniţiativă frumoasă, cu genericul ”O rază de soare în inima ta”, şi interpreţi care deja îşi fac un nume pe scena mare: Ionel Istrati, El Radu, IAN&Tyana.
Ina Landa
P.S. Impresionat de organizarea acestui concert de binefacere, Alexandru Şoltoianu, angajat al Consiliului raional Ungheni, aflat în prezent la munci în Marea Britanie, a ţinut cu tot dinadinsul să transmită şi el, prin intermediul „Expresului”, o sumă de bani pentru Tatiana Mardari. Un gest care merită tot respectul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *