Satul arde, iar baba se piaptănă

masini de lux
Imagine simbol / Sursa: romaniacurata.ro

După publicarea articolului „Lux în timpul sărăciei” , am aflat că există mult mai mulţi şefi care doresc cu tot dinadinsul  să-şi procure cîte o nouă maşină de serviciu.
Şi aceasta, în situaţia în care au la dispoziţie automobile funcţionale din punct de vedere tehnic.  Un consilier raional din Călăraşi, liderul unui grup care s-a opus, în cîteva rînduri, aprobării unor proiecte de decizii prin care se dorea alocarea banilor pentru achiziţionarea unor maşini noi de serviciu, a declarat, după ce a citit articolul din ziar, că are o listă întreagă de solicitări în acest sens de la diverşi conducători ai serviciilor publice raionale. Aceştia încearcă în fel şi chip să-l convingă să voteze pentru asemenea decizii.
„În condiţiile actuale, de profundă criză economică, conducătorii respectivi se comportă ca în zicala „Satul arde, iar baba se piaptănă”, dînd dovadă de totală iersponsabilitate şi nesimţire. De aceea nici eu, nici alţi consilieri, nu vom vota astfel de decizii, care ar subţia mult bugetul raional. Vor confort personal? Să fie buni să-şi procure din banii proprii maşini, cît mai luxoase şi mai confortabile, şi să se plimbe cu ele, dacă cele de serviciu nu le mai convin”, a declarat consilierul.
Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *