Sărbătoare la Casa feroviarilor

Sărbătoare la Casa feroviarilorFeroviarii ungheneni şi-au sărbătorit, ca de obicei, cu mult fast ziua lor profesională. Evenimentul a avut loc în incinta Casei feroviarilor, pe 5 august. La sărbătoare au participat circa 70 de persoane. Evenimentul a fost organizat de către administraţia nodului de cale ferată Ungheni în parteneriat cu comitetul sindical.
„În fiecare an, sărbătorim diferit această zi, facem din ea o mare sărbătoare, căci lucrătorii feroviari merită acest lucru”, a declarat Vasile Covalciuc, Şeful staţiei Ungheni.
O masă plină de bucate şi muzică bună, oferită de formaţia „Trio Plus”- acestea au fost ingredientele sărbătorii din anul curent. „Ne-am dorit să fie o zi în care toţi angajaţii să uite de  probleme şi să se relaxeze. Mă închin în faţa angajaţilor şi le doresc tuturor sănătate, bunăstare în familie şi un salariu demn”, a declarat Victor Cerlei, liderul sindical al feroviarilor ungheneni.  Cu prilejul Zilei feroviarului, a fost organizată şi competiţii sportive la jocul de dame, tenis de masă şi darts.
Potrivit lui Vasile Covalciuc, Nodul de cale ferată Ungheni numără 868 de angajaţi, iar Staţia Ungheni – 264.

Veronica Gorea 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *