Crimă odioasă la Ungheni. Un bărbat a decedat la spital după ce a fost bătut de consăteni

a murit la spital
Sursa: ziare.com

Un bărbat din Ungheni a decedat în spital, după ce, cu câteva zile înainte de internare a fost bătut de doi consăteni. Crima a fost descoperită pe urme fierbinți de poliția din Ungheni.
Angajații Comisariatului de poliție din raionul Ungheni au înregistrat, la data de 31 iulie 2012, decesul unei persoane de gen masculin, de 29 de ani, la spitalul din localitate. Potrivit medicilor, acesta a fost internat la data de 30 iulie, cu dureri acute în regiunea abdomenului. După efectuarea expertizei legale a cadavrului s-a stabilit că, bărbatul, originar din satul Petrești, același raion, a decedat din cauza unor traume primite cu câteva zile de la internare (fractura coastelor, fractura mandibulei, abces în regiunea hipocondrului, peritonită).
Imediat, pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 151 al 4 Cod Penal al RM “Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei”.
La scurt timp, după un șir de acțiuni speciale de investigație, forțele de ordine au identificat și reținut doi suspecți, de 34 și 39 de ani, locuitori ai aceleași localități.
Ca rezultat al cercetărilor polițienești, s-a stabilit că, la data de 26 iulie curent, victima, împreună cu cei doi consăteni, serveau băuturi alcoolice și jucau cărți în curtea unuia dintre suspecți. Într-un moment, în companie s-a iscat un conflict, victima fiind bătută de amicii de pahar, după care, nu s-a adresat la medic pînă la data de 30 iulie.
Audiați de poliție, cei doi recunosc pe deplin vina. Actualmente ei se află în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată ei riscă până la 15 ani de închisoare.
Centrul de presa al DP, MAI


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *