Calea Ferată din Moldova lansează o nouă cursă Ungheni-Iași

tren ungheni-iasi
Sursa: bzi.ro

Trenul urmează să pornească de la Ungheni, la ora 10.30, și să se întoarcă în jurul orei 19.00. Directorul general al intreprinderii „Calea Ferata din Moldova„, Vitalie Struna, susține că decizia a fost luată în urma mai multor solicitări ale studentilor care ar dori să facă naveta.
„Acum avem un tren care pleacă de la 6.30 dimineața și se întoarce la 15.30. Din septembrie lansăm încă un tren, care să plece la 10.30 de la Ungheni și pe la ora 19.00 să se întoarcă. Avem foarte multe solicitări de la studenții care studiază în Iași”, a menționat Vitalie Struna pentru Info-Prim Neo.

Potrivit directorului CFM, lansarea noii curse va permite stabilirea legăturii feroviare cu alte orașe mai îndepartate. Odată ajunși la Iași, călătorii vor putea lua trenul, prin Suceava, la centrele universitare din Cluj și Timișoara. Călătorii vor putea face rezervarea biletelor tur-retur pe internet. Trenul va fi pus pe rută în a doua jumătate a lunii septembrie, cînd încep cursurile în universitățile din România.

Sursa: bzi.ro cu referire la Info-Prim Neo

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *