Armă cu aer comprimat și proiectile depistate la Sculeni

arma cu aer comprimat
Sursa: ijpfiasi.ro

Echipa comună din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a depistat la controlul de frontieră o armă cu aer comprimat cu luneta marca “Weihrauch”, calibru 117’’/4,5 mm și  46 proiectile metalice de calibru 4,5 mm.
În ziua de 28 august a.c., în jurul orelor 15.38, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Tudor B., cetățean din Republica Moldova, în vîrstă de 41 ani, conducînd un autoturism marca Toyota.
La controlul de frontieră efectuat Tudor B. a declarat că deține o arma cu aer comprimat și 46 proiectile metalice, dar nu poseda documentele privind proveniența și pe cele care ii conferă dreptul de deținere și port al armei.
Polițiștii de frontieră au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de deținere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept și contrabandă calificată.
Arma și proiectilele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, urmînd a fi predate  lucrătorilor din cadrul I.P.J. Iași.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *