VIDEO | Unghenean minor pus pe tîlhărie: A pătruns în locuinţa vecinei şi a ameninţat-o cu cuţitul

tilharie la Ungheni
Foto: mai.md

Un minor de 16 ani, din raionul Ungheni, este suspectat de tâlhărie. Acesta ar fi încercat să-şi jefuiască vecina, după ce a auzit că femeia a primit mai mulţi bani de la stat şi de la soţul de peste hotare.
Tâlhăria s-a produs în noaptea de 10 spre 11 iulie curent, în satul Rădenii Vechi. Minorul ar fi pătruns în casa de alături după ce a auzit discuţiile dintre mama sa cu vecina, care îi povestea că are de primit indemnizațiile pentru cei trei copii pe care îi are la întreținere, precum și bani de la soț, care muncește peste hotare.
Infractorul cu o mască pe faţă a pătruns în locuinţă pe geam şi a ameninţat stăpâna casei cu un cuţit, cerând bani. Deoarece a opus rezistență, femeia, în vârstă de 30 de ani, s-a ales cu o plagă în regiunea mâinii, iar tâlharul a fugit speriat, fără a obţine nimic.
Victima a apelat la ajutorul poliției în jurul orei 02.00. În scurt timp, poliţiştii au identificat și reținut suspectul. Acesta este cercetat în stare de arest preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 10 ani.

Sursa: publik.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *