VIDEO | Tragedie la Ungheni. Trei tineri au murit, șapte au ajuns la spital. Șoferul era beat!

accident la Ungheni
Sursa: pr.gov.md

Accident cumplit la Ungheni. Un automobil in care s-au inghesuit 10 tineri s-a rasturnat, luand viata a trei persoane. Alte 7 au ajuns la spital cu diverse traumatisme. Tragedia s-a produs aseara la intrarea in satul Romanovca. Martorii spun ca tinerii au consumat alcool la o petrecere si au intrat, unul peste altul in masina, ca sa mearga in satul vecin dupa un casetofon. Soferul a murit pe loc.

Tinerii aveau varste cuprinse intre 14 si 24 de ani. Cel care a urcat la volan atinsese recent majoratul si avea carnet de sofer de numai o luna, iar vehiculul nici macar nu-i apartinea. Erau la o zi de nastere. Dupa ce au chefuit bine, soferul si noua prieteni s-au inghesuit in automobil si au pornit spre Tescureni. Vroiau sa aduca un casetofon ca sa continuie petrecerea.
Soferul a pierdut controlul volanului cand a intrat intr-o curba. Automobilul s-a rasturnat de mai multe ori. Martorii spun ca au auzit cum lumea striga dupa ajutor.
Cei mai multi tineri erau din satele apropiate si au invatat impreuna. De altfel, in ziua tragediei petreceau la o fosta colega de scoala, care a implinit 18 ani.
Aventura a fost fatala pentru trei tineri. Soferul a murit pe loc, un tanar a decedat in drum spre spital, iar altul – pe masa de operatie.
Sapte tineri sunt spitalizati cu diverse traumatiste, o fata fiind in stare grava.
Politia raionului Ungheni a deschis o ancheta si cerceteaza circumstantele in care s-a produs accidentul.
Sursa: protv.md
 

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *