Trafic ilicit de țigări descoperit la Sculeni

vama Sculeni
Sursa: forum.md

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un locaș special amenajat, într-un autoturism marca Mercedes Benz 8.000  țigări cu timbru de acciză Republica Moldova.
În ziua de 16 iulie a.c., în jurul orelor 20.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țaăa, Tatiana L., în vîrstă de 36 ani, pasageră într-un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în județul Iași.
Pe timpul desfășurării unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului ilicit cu țigări, pentru valorificarea unei informații aflate în lucru, polișiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaș special amenajat, prin decuparea și compartimentarea rezervorului autoturismului, cantitatea de 8.000 de  țigări cu timbru de acciză Republica Moldova. În urma verificărilor specifice efectuate polițiștii de frontieră au stabilit ca țigaretele aparțin Tatianei L.
Autoritatea vamala a luat masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *